Terug

Volg Hart van Nederland

Klant betaalt peperdure nieuwe tuin niet, hoveniers breken de boel weer af

Klant betaalt peperdure nieuwe tuin niet, hoveniers breken de boel weer af

nieuws

6 sep 2022, 23:37

Alleen het opblaasbadje is er nog, voor de rest is een Apeldoornse tuin helemaal gestript. Hoveniersbedrijf Twentse Groen Onderneming kwam tot deze drastische actie omdat er al die maanden nog geen euro betaald was voor de compleet nieuw aangelegde tuin.

In een filmpje dat het bedrijf zelf maakte is te zien hoe de tuin volledig ontmanteld wordt. De tuin werd eind februari aangelegd. Het was een cadeautje van een dochter aan haar ouders. Een nieuwe overkapping, kunstgras, tegels en uiteraard heel veel manuren die erin gingen zitten.

Deurwaarder

Die uren worden waarschijnlijk nooit meer betaald, want na diverse aanmaningen en een deurwaarder was het bedrijf Twentse Groen Onderneming er klaar mee. Het trommelde afgelopen weekend familie en vrienden op. En nadat nog een keer tevergeefs geprobeerd werd het geld te incasseren werd de complete tuin leeggehaald.

“Zo werken wij normaal echt niet, maar een gerechtelijke procedure zit ook niemand op te wachten. Dit was ook voor ons een goede les”, zo zegt Kevin Schoten van het hoveniersbedrijf. De schade schat het bedrijf op zo’n 20.000 euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.