Terug

Volg Hart van Nederland

Huifkar met demente ouderen rijdt greppel in

nieuws

16 sep 2022, 15:07

Een huifkar met daarin een groep demente ouderen is vrijdagmiddag in een greppel beland in het Gelderse Beemte Broekland. De zeven bejaarde passagiers zijn met de schrik vrijgekomen.

Het ongeluk gebeurde aan de Drostendijk, net voorbij het viaduct over de A50. De huifkar probeerde te keren, maar dat ging mis. Hierdoor kwamen de achterwielen in een greppel terecht en kantelde de kar.

Ongedeerd

De schrik zat er na het huiveringwekkende ongeval goed in bij de ouderen. Ze zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De inzittenden zijn met ambulances en brandweerbusjes terug naar huis gebracht. De paarden bleven ook ongedeerd.

Tijdens de reddingsactie trok een hevige regenbui over. De ouderen konden veilig schuilen onder de tent van de brandweer met stoelen en warme dekens.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.