Terug

Volg Hart van Nederland

Hilariteit aan tafel bij VI-heren: Sinterklaas neemt pikant cadeautje mee

Entertainment

5 dec 2022, 23:14

Sinterklaas kwam maandagavond geheel volgens traditie bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp langs om de boel op stelten zetten. En om natuurlijk cadeautjes uit te delen aan de mannen en hun gasten. Vooral van der Gijp zal erg blij zijn met zijn cadeau: een helm met een dildo erop.

Sinterklaas wordt ieder jaar gespeeld door Marco Louwerens, directeur televisie bij Talpa. En dat zorgt bij het SBS-programma De Oranjewinter voor extra ironie als hij met een cadeau aankomt waar de mannen "al een tijd om vragen", aldus de Sint. "Bolussen voor de heren!" Waarschijnlijk niet precies waar de mannen op hoopten.

Seks tijdens het huwelijk

Als de mannen naar hem overschakelen, zit de Sint net even met een waterpijp in de hand in een met rook gevulde kleedkamer vol met lege flessen drank. Het is duidelijk dat de goedheiligman er al een gezellige avond op heeft zitten. Als ze hem eindelijk zover krijgen om de studio in te komen, blijft ook het publiek niet gespaard.

"Hou m'n staf even vast man", zegt hij tegen een jongen. "Dat gezicht. Eén groot amulet van geestelijke armoede." De jongen kan er gelukkig om lachen. Daarna gaat de Sint aan tafel zitten richt zich op de presentatoren en hun gasten. Eén ding is duidelijk: Sinterklaas had een stuk liever thuis willen zitten en "het grote blote benen-spel willen spelen" met zijn vrouw.

De Sint was erg openhartig over zijn vrouw. Zo vraagt hij Van der Gijp naar zijn huwelijk en doet meteen een boekje open over het zijne. "Seks in het huwelijk is het beste wat er is, zo lang je vrouw er maar niet achter komt."

Helm met dildo

Op Twitter krijgen mensen geen genoeg van de Sint. Wat het meeste stof deed opwaaien, was toch wel de helm van René van der Gijp, die hij de hele tijd ophield. Na een tijdje zegt Genee zelfs: "Je weet dat je hier nog steeds met een helm met een dildo erop zit?"

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.