Terug

Volg Hart van Nederland

Het is druk bij de oliebollenkramen, in Den Hoorn staat zelfs een kilometer file!

nieuws

31 dec 2020, 16:09

In de file staan is nooit leuk, behalve als het voor iets lekkers is! Een bijzondere situatie in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. Daar staat namelijk ruim een kilometer file... voor de lokale oliebollenkraam!

Het mag met recht spitsuur genoemd worden, want op de Vrije Harnasch staan sommige kopers al een uur in de blikken rij te wachten op een zak oliebollen. De file is zelfs zo lang, dat hij de ANWB is opgevallen.

https://twitter.com/ANWBverkeer/status/1344613025060425728

De bakkerij, waar de file zich voor gevormd heeft, heeft ervoor gekozen een drive-thru op te zetten. Op die manier hoeven klanten de auto niet te verlaten en is de kans op verspreiding van corona minimaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.