Terug

Volg Hart van Nederland

Boeren willen opgepakte boer helpen, ruimen gedumpt afval op

Boeren willen opgepakte boer helpen, ruimen gedumpt afval op

nieuws

29 juli 2022, 22:56

Onder toeziend oog van de politie ruimt een aantal boeren vrijdagavond op de A18 bij Westendorp gedumpte paardenstro "met hier en daar wat stront" op. Die werden daar donderdagavond neergelegd door een boer die op heterdaad werd betrapt en opgepakt.

Volgens onze verslaggever ter plaatse hopen de boeren dat het weghalen van het afval scheelt in de claim voor de opgepakte man. Ze kwamen met een viertal trekkers en een shovel ter plaatse. Omdat het afval aan het begin van de A18 lag, kwam ook de politie ter plaatse om alles in de gaten te houden.

De man, een 42-jarige verdachte uit de gemeente Oost-Gelre werd donderdag aangehouden voor het dumpen van afval. De politie meldde dat hij op heterdaad werd betrapt en direct werd aangehouden.

Dumpen van afval

Een groep van zo'n dertig trekkers reed donderdagavond rond 22.15 uur op de N18, in de richting van de A18. De politie zag daarna dat aan het begin van de A18, ter hoogte van Westendorp, afval werd gedumpt.

De politie liet vrijdag eerder nog weten dat de boer nog vast zat. Het is niet bekend of dat nu nog steeds zo is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.