Terug

Volg Hart van Nederland

Bijna 100 maar toch uit een vliegtuig springen: Loek (98) waagt de sprong

nieuws

24 mei 2023, 22:36

Voor de een ware nachtmerrie maar voor de ander een droom: parachutespringen. Maar voor de 98-jarige Loek Middel is het een koud kunstje decennia geleden was dit zijn baan toen hij in dienst ging bij het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger in de voormalig Nederlandse kolonie Nederlands-Indië.

Na de Tweede Wereldoorlog en de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog vertrok hij samen met zijn vrouw naar Nederland. Hij blijft tot aan zijn pensioen beroepsmilitair maar zelfs na al die tijd kruipt het bloed waar het niet gaan kan en waagt hij nog een keer de sprong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.