Terug

Volg Hart van Nederland

Baby Bente kan niet langer wachten en wordt geboren op de snelweg

nieuws

16 apr 2023, 21:44

Het was een bijzonder ritje voor een kersverse moeder, zondagmiddag wordt het ziekenhuis niet gehaald en wordt de dochter van Luca en Shannen geboren op de snelweg. De verloskundige die achter het stel reed kon gelukkig snel ingrijpen.

Het stel was onderweg naar het ziekenhuis toen dochter Bente niet langer kon wachten. De politie en ambulance werden snel gewaarschuwd om te assisteren bij de bevalling.

Naar het ziekenhuis

Niet veel later arriveerde de ambulance ter plaatse en werd baby Bente geboren. Het toegesnelde ambulancepersoneel zorgden ervoor dat de pasgeboren baby warm werd ingepakt en veilig werd overgebracht naar de ambulance. De moeder werd met behulp van een brancard de ambulance ingereden om herenigd te worden met haar pasgeboren dochtertje.

Vader en de verloskundige volgden achter de ambulance aan naar het ziekenhuis. Moeder en kind werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Hoewel het niet gepland was verliep de bevalling goed.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.