Terug

Volg Hart van Nederland

Aanzoek vanuit verdachtenbank: 'prins van de Eindhovense onderwereld' vraagt zijn vriendin ten huwelijk

Aanzoek vanuit verdachtenbank: 'prins van de Eindhovense onderwereld' vraagt zijn vriendin ten huwelijk

112

15 mei 2023, 16:41

De vermeende drugsbaas Harry P. uit Bergeijk heeft de eerste dag van zijn strafproces maandag afgesloten met een huwelijksaanzoek vanuit de verdachtenbank. Zijn vriendin zei ja.

Elkaar kussen was niet mogelijk. P. zit nog altijd vast en kreeg niet de gelegenheid zijn aanstaande in de armen te sluiten. Wel klonk in de rechtszaal in het Bossche Paleis van Justitie een luid applaus en konden medeverdachten hem kort de hand schudden, voor hij naar het cellencomplex van de rechtbank werd gevoerd. De 33-jarige P. zit vast omdat hij een drugsorganisatie zou hebben geleid die zich bezighield met productie en handel in pillen.

Huwelijksaanzoeken gebeuren wel vaker bij aparte gelegenheden:

Huwelijksaanzoek tijdens internationale demonstratie gele hesjes in Tiel
0:38
Huwelijksaanzoek tijdens internationale demonstratie gele hesjes in Tiel

Schoonvader voor de rechter

Zijn vriendin zal dinsdag mogelijk weer in de rechtbank zitten. Dan is de tweede dag in het proces tegen haar kersverse verloofde. Ook wordt uitspraak gedaan in de zaak tegen haar vader Peter ‘Peerke’ S. voor het leiden van weer een andere drugsorganisatie. Tegen hem was vijftien jaar cel geëist. Of hij zijn dochter weg kan geven op haar bruiloft - als de beoogde bruidegom dan op vrije voeten is tenminste - is dus nog maar de vraag.

Harry P. noemde zichzelf de ‘prins van de Eindhovense onderwereld’. De uitspraak in zijn zaak is 13 juli.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.