Terug

Volg Hart van Nederland

1 april, kikker in je bil! Dit zijn de leukste grappen van dit jaar

1 april, kikker in je bil! Dit zijn de leukste grappen van dit jaar

nieuws

1 apr 2022, 13:31

Het is weer 1 april, dus houd je oren en ogen vandaag extra goed open. Voor je weet stink je namelijk in een van de vele grappen die rondgaan op het internet.

Veel bedrijven hebben al maanden zitten broeden op fictieve producten en nieuwe opmerkelijke diensten om zoveel mogelijk Nederlanders vandaag voor het lapje te kunnen houden. De leukste grappen zetten we hieronder voor je op een rij:

Onderbroekenlol

Zitten jouw onderbroeken ook altijd in de was? Of wil je juist minder vaak een wasje draaien om energie te besparen? Dan heeft HEMA dé oplossing: een onderbroek die je ook binnenstebuiten kan dragen. De nieuwe boxershorts zijn gemaakt van "revolutionair reversible bamboe-katoen". Daardoor zitten ze extra lekker en dat is wel zo fijn als je 'm twee dagen aan hebt.

Trouwkleding voor ANWB-stelletjes

De ANWB komt met de perfecte trouwkleding voor aanstaande echtparen die het liefst iedere dag hun kledingkeuze precies op elkaar afstemmen. De knalgele trouwjurk met bijbehorend bruidegomskostuum zijn dan ook dé perfecte outfit voor ANWB-stelletjes!

Te koop: spookslot

De aankondiging van de sloop van het spookslot in de Efteling leidde begin dit jaar tot groot verdriet bij veel Efteling-fans. Een petitie om het spookslot te behouden werd door ruim 3700 mensen ondertekend. Wie het spookslot wil redden van de sloophamer, moet nu als een razende Harrie naar Funda. Daar wordt de unieke kavel namelijk te koop aangeboden.

De prijs is op aanvraag, dus hoeveel de nieuwe eigenaar voor uniek pand moet neertellen is niet bekend. Overigens kan iedereen langskomen voor een bezichtiging. Ze hoeven daarvoor alleen kaartje te kopen via de website van de Efteling.

Beemster neemt je te grazen

Kaasliefhebbers opgelet! Leg je iedere dag een plak kaas op je boterham, maar ben je toe aan een nieuwe smaaksensatie? In aanloop naar de eerste graskaas van dit jaar komt kaasproducent Beemster met een kaas die een beetje 'extra' is: graskaas met echte stukjes gras. De unieke kaas is binnenkort verkrijgbaar in de supermarkt of boerderijwinkel.

Flitsbezorgers op de scootmobiel

Ze duiken momenteel overal op: de flitsbezorgers. Binnen tien heb je je vanuit je luie stoel bestelde boodschappen in huis. Flitsbezorger Flink kondigt vrijdag een unieke samenwerking aan met zorginstelling Groenoord Zorgt uit Leiden.

Cliënten uit de zorginstelling zijn vandaag namelijk begonnen als flitsbezorger. Op die manier blijven zij in beweging en zijn zij actief onderdeel van de maatschappij, aldus Flink. Maar of ze het binnen 10 minuten redden?

All-in-one zelftest

Jongerenorganisatie TeamAlert kondigt vrijdag een multifunctionele coronazelftest aan. Naast corona kan de zelftest ook detecteren of iemand na het gebruik van alcohol of drugs mag rijden na een avondje stappen of een lange festivaldag. De briljante uitvinding blijkt wederom een 1 aprilgrap, helaas. "Deze zelftest bestaat niet! We wish..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.