Terug

Volg Hart van Nederland

Onverlaten gooien stuk zwaar vuurwerk door brievenbus van 78-jarige vrouw in Kapelle

Onverlaten gooien stuk zwaar vuurwerk door brievenbus van 78-jarige vrouw in Kapelle

112

24 dec 2020, 09:15

Een 78-jarige vrouw in Kapelle is woensdagavond opgeschrikt door een flinke knal in haar woning aan de Coxstraat in de Zeeuwse plaats. Op een zeker moment werd er bij de vrouw aangeklopt en op het moment dat ze de hal inloopt om de deur te openen, wordt er een stuk zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. Met alle gevolgen van dien.

Ravage in de hal

De ontploffing zorgt voor flinke schade aan de hal van de woning. Door de knal vlogen de ramen bij de voordeur uit het kozijn. In de hal is het een ravage. Na onderzoek blijkt dat er een cobra 6 door de brievenbus is gegooid. De knal die zo'n stuk vuurwerk veroorzaakt, is te vergelijken met een kleine handgranaat. Ook vóór het vuurwerkverbod van dit jaar was dat soort knalvuurwerk verboden in Nederland. De politie in Kapelle reageert verbijsterd op Instagram: "Wat hadden de gevolgen wel niet kunnen zijn als deze mevrouw eerder de hal in was gelopen..." Het is nog onduidelijk wie deze daad op zijn geweten heeft. Na onderzoek blijkt dat de dader(s) is of zijn waarschijnlijk gevlucht via het pad tussen de Coxstraat en Elstarstraat richting 'het parkje'. Tijdens de vlucht verliest de vermoedelijke dader waarschijnlijk nog een cobra 6 en een set Apple AirPods.

Politie aan de deur

De vrouw heeft aangifte gedaan van vernieling en poging tot zware mishandeling. De politie onderzoekt de zaak en roept de dader(s) op zich te melden bij het politiebureau in Goes. Het alternatief volgens de politie is dat zij "aan de deur van de daders komen".   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Wijkagenten Kapelle (@wijkagenten_kapelle)

Beeld: Politie Kapelle

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.