Terug

Volg Hart van Nederland

OM wil verdachte fataal drugslab langer vast

OM wil verdachte fataal drugslab langer vast

112

6 nov 2017, 17:35

De 21-jarige man die vastzit sinds de dood vrijdag van twee mannen in een drugslab in de schuur bij zijn huis in Kaatsheuvel wordt verdacht van betrokkenheid bij de productie van drugs. Hij zal daarom dinsdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris, maakte het Openbaar Ministerie maandag bekend. De officier van justitie wil dat hij langer vast blijft zitten maar houdt hem niet verantwoordelijk voor de dood van de twee mannen, aldus een woordvoerster. De twee mannen uit Kaatsheuvel overleden vrijdagmiddag omdat ze koolmonoxide hadden ingeademd in het amfetaminelab. Een van de slachtoffers is eigenaar van het huis en de vader van de verdachte 21-jarige bewoner. De twee overleden mannen zijn bekenden van de politie. De 48-jarige eigenaar van het huis is eerder veroordeeld geweest voor drugsfeiten en de ander was verdachte in een groot witwasonderzoek van de politie vanwege vermoedens over betrokkenheid bij drugshandel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.