Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Ravage bij A15 waar vrachtwagen viaduct af is gestort

112

30 jan 2023, 12:56

De vrachtwagen die maandagochtend van een viaduct op de A15 afstortte, ligt nog steeds overdwars op de provinciale weg bij Gorinchem. De weg zal nog tot 17.00 uur dicht blijven. Op beelden is te zien hoe hulpdiensten nog steeds in groten getale aanwezig zijn.

Bekijk de ravage op deze beelden:

Beelden van vrachtwagen die van viaduct A15 af is gereden
0:49
Beelden van vrachtwagen die van viaduct A15 af is gereden

De vrachtwagen zou op de vluchtstrook tegen een personenauto aangereden zijn, en vervolgens op de provinciale weg onder het viaduct terecht zijn gekomen, meldt RTV Rijnmond. Op dat moment reed er net een bestelbusje langs.

De politie doet nog onderzoek. De bestuurders raakten lichtgewond.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.