Terug

Volg Hart van Nederland

Vuurwerkbom ontploft voor woning Breda, vier kinderen lagen te slapen

Vuurwerkbom ontploft voor woning Breda, vier kinderen lagen te slapen

112

1 aug 2023, 12:17

Een vuurwerkbom heeft in de nacht van maandag op dinsdag een woning in Breda beschadigd. Het explosief ging rond 04.00 uur af bij de woning aan de Giraffestraat. Het glas van de voordeur en dat van de buren raakte hierdoor beschadigd.

In het huis lag een gezin met vier kinderen te slapen, geen van hen is gewond geraakt. Een van de volwassen bewoners werd wakker van de knal en het glasgerinkel en ontdekte daarna de schade. Hij heeft aangifte gedaan, aldus de politie.

Kinderen geschrokken

De politie doet onderzoek naar het incident. "We nemen het erg serieus. Er zijn vier kinderen bij betrokken, die zijn natuurlijk erg geschrokken", vertelt de politie tegen Hart van Nederland. De straat werd in 2021 ook al opgeschrikt door een incident.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.