Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw verliest tanden na heftige mishandeling tijdens carnaval

Vrouw verliest tanden na heftige mishandeling tijdens carnaval

112

21 feb 2023, 12:12

Een avondje carnaval vieren in Prinsenbeek is voor een 53-jarige vrouw uitgelopen op een nachtmerrie. Zondagavond werd ze zwaar mishandeld door een man, die enkele van haar voortanden en een snijtand uit haar mond sloeg. Dat meldt de politie.

Het incident vond plaats op de Paantjensstraat, waar de vrouw met haar partner, kinderen en hun aanhang hun bestelauto hadden geparkeerd. Rond 23.30 uur ontstond er een woordenwisseling met een groepje mensen, waarna er een vechtpartij uitbrak en de vrouw hard in haar gezicht werd geslagen. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en heeft zich inmiddels ziek moeten melden bij haar werkgever.

De politie heeft kort na het incident een 56-jarige man uit Prinsenbeek als verdachte aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.