Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw van neergestoken automobilist compleet ontdaan: 'Hij moest stoppen'

112

12 feb 2023, 22:31

De vrouw van de automobilist die zondagmiddag in Rotterdam werd neergestoken bij onenigheid met een groepje jongeren is compleet ontdaan door wat er gebeurd is. Aan Hart van Nederland vertelt ze hoe de man nog net aan haar kon vertellen wat hem was overkomen voor hij in elkaar zakte.

Ter hoogte van tabakszaak Cigo aan de Dreef in Rotterdam zou de man worden gedwongen om te stoppen. Zijn portier wordt opengetrokken en de man wordt neergestoken, vertelt zijn vrouw.

"Hij zet het op een rennen en vlucht naar huis, naar zijn vrouw en 1-jarige dochtertje", vertelt verslaggever Joya de Boer, die met de vrouw heeft gesproken. "Daar op de stoep zakt hij in elkaar, maar hij kan zijn vrouw nog net vertellen wat er is gebeurd."

Getuigen gezocht

Onduidelijk is nog waarom de man is neergestoken. "Zijn vrouw zegt geen idee te hebben", aldus De Boer. "En ook de politie heeft nog geen enkel zicht op de daders en is op zoek naar informatie."

Getuigen en mensen met camerabeelden worden door de politie opgeroepen contact op te nemen. Dat kan door te bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.