Terug

Volg Hart van Nederland

Xena (25) uit Amsterdam al ruim een week vermist

Xena (25) uit Amsterdam al ruim een week vermist

112

7 apr 2023, 09:22

De 25-jarige Xena Mohan uit Amsterdam wordt al ruim een week vermist. Sinds dinsdag 28 maart is de vrouw niet meer gezien. De politie denkt dat ze mogelijk is vertrokken in de richting van Utrecht of België en dat ze zich mogelijk met de auto verplaatst.

Xena werd voor het laatst gezien op de Bilderdijkkade in Amsterdam. Volgens de politie had ze toen dezelfde kleding aan als op de foto bovenaan dit artikel. De vrouw is 1,55 meter lang en heeft bruinzwart haar en bruine ogen. Mensen die meer informatie hebben over haar vermissing wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Beeld: Politie.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.