Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw met scootmobiel belandt in sloot, vriendin redt haar uit het water

112

31 jan 2023, 14:46

Een vrouw in een scootmobiel is dinsdagochtend te water geraakt lang de Kerkpolderweg in Delft. Buiten een nat pak bleef het slachtoffer ongedeerd.

Hulpdiensten krijgen rond 10.00 uur een melding van een persoon te water. Een medewerker van het naastgelegen partycentrum, waar de vrouw werd opgevangen, vertelt tegen Hart van Nederland dat het slachtoffer de hond aan het uitlaten was met een vriendin. Door een nog onbekende oorzaak haperde de scootmobiel van de vrouw, waarna deze plotseling vooruit schoot en in het water terecht kwam.

De vriendin van het slachtoffer zou de vrouw vervolgens uit het water hebben gered en bij het partycentrum om hulp hebben gevraagd. Medewerkers van het partycentrum hebben zich over de vrouw ontfermd met warme dekens een kop koffie. De vrouw is later met een ambulance naar huis gebracht. Haar scootmobiel is door de brandweer uit het water gehaald.

Beeld: District 8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.