Terug

Volg Hart van Nederland

Fietsende vrouw (21) in rug gestoken in Vlaardingen

Fietsende vrouw (21) in rug gestoken in Vlaardingen

112

17 apr 2022, 11:48

Bij een steekpartij op de Werf van Pronk in Vlaardingen is zaterdagavond een 21-jarige vrouw gewond geraakt. Ze is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht en verblijft daar nu nog steeds. De politie is volop bezig met onderzoek naar de zaak.

De vrouw vertrok op de fiets bij de Schiedamse hockeyclub, om daarna de Kethelweg af te rijden en via de Emaus de Kortedijk op te draaien. Waar de Kortedijk de Werf van Pronk kruist, werd zij van achteren benaderd en in haar rug gestoken.

Agenten zijn direct gestart met het onderzoek naar de toedracht van de steekpartij en gaan daarmee vandaag verder. De politie vraagt mensen die langs de route wonen en een videodeurbel hebben, of mensen met een dashcam die rond middernacht de route hebben gereden, beelden te delen met de politie.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.