Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw in tranen op straat om spin, politie schiet te hulp

Vrouw in tranen op straat om spin, politie schiet te hulp

112

31 mrt 2022, 11:50

Agenten troffen in Leeuwarden op de Tjerk Hiddesdwarsstraat een huilende vrouw aan. Het verhaal kreeg geen staartje maar wel acht pootjes...

De vrouw vond in haar gootsteen een verdwaalde spin en raakte daardoor zo in paniek dat ze haar woning ontvluchtte en buiten in tranen uitbarstte. Maar gelukkig kon ze rekenen op hulp van de politie.

Buitenspelen

Heldhaftig stapten agenten van politie Leeuwarden de woning binnen om de spin te verwijderen. De spin heeft het hele avontuur zonder kleerscheuren doorstaan: het beestje is door de agenten buitengezet.

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.