Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (80) op scootmobiel overlijdt na botsing met vuilniswagen in Soest

Vrouw (80) op scootmobiel overlijdt na botsing met vuilniswagen in Soest

112

12 juli 2022, 20:23

Een 80-jarige vrouw is dinsdag in Soest om het leven gekomen nadat ze met haar scootmobiel in botsing kwam met een vuilniswagen. Ze raakte ernstig gewond en overleed niet lang na de botsing in het ziekenhuis, meldt de politie.

De chauffeur van de vuilniswagen raakte niet gewond en is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. De vuilniswagen zou achteruit op een doodlopende weg hebben gereden, vanwege werkzaamheden op de Veenzoom.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en roept getuigen op zich te melden. Ook vraagt het eventuele beelden op te sturen. Daarnaast wordt er ook slachtofferhulp aangeboden voor ooggetuigen.

Beeld: Koen Laureij

ANP / Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.