Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw fotografeert zeehond op strand, wordt overreden door dierenambulance

112

17 juni 2022, 15:50

Een vrouw die vrijdagmiddag op het strand van Bloemendaal een zeehond aan het fotograferen was, is per ongeluk overreden door een aankomende dierenambulance. Het voertuig van Reddingsteam Zeedieren Velsen was juist onderweg naar het dier.

De dierenambulance reed rond het middaguur het strand van Bloemendaal op na een melding over een zeehond. Een vrouw was op dat moment kiekjes van het dier aan het maken en keerde daarna terug naar haar handdoek. Dat had de chauffeur van het reddingsteam echter niet gezien, met afschuwelijke gevolgen.

Het voertuig reed over de strandganger heen en kwam vervolgens tot stilstand. De dierenambulance werd door omstanders en de toegesnelde hulpdiensten van het slachtoffer afgetild. De vrouw is volgens een correspondent ter plaatse met onbekende verwondingen met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Beeld: Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.