Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw betrapt op winkeldiefstal, zet tanden in supermarktmedewerker

Vrouw betrapt op winkeldiefstal, zet tanden in supermarktmedewerker

112

15 mrt 2023, 19:39

Een vrouw van 36 jaar probeerde ongezien met de boodschappen langs de kassa van een supermarkt in Roosendaal te snellen, maar een oplettende medewerker greep in. Daar reageerde de vrouw op zijn zachtst gezegd niet al te best op.

De vrouw weigerde iedere medewerking, schoot uit haar slof en beet één van de supermarktmedewerkers, die daarbij gewond raakte. Medewerkers wisten de vrouw in bedwang te houden tot de politie ter plaatse kwam.

Aangifte

Ze is vervolgens naar het politiebureau gebracht, verhoord en weer vrijgelaten. De gebeten medewerker heeft aangifte gedaan. De vrouw wordt verdacht van het plegen van een diefstal met geweld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.