Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (80) overvallen in Ermelose bungalow en ligt urenlang vastgebonden op koude vloer

Vrouw (80) overvallen in Ermelose bungalow en ligt urenlang vastgebonden op koude vloer

112

28 feb 2023, 17:48

Een 80-jarige vrouw uit Breda heeft dinsdagochtend urenlang vastgebonden op de koude vloer gelegen in haar pyjama, nadat ze was overvallen in haar chalet op Chaletpark Horsterland in Ermelo. Doordat de vrouw rolstoel gebonden is door een beperking kon ze niet op eigen kracht overeind komen.

De overval gebeurde rond 07.00 uur, maar de melding kwam pas om 10.00 uur binnen bij de politie. Laat een woordvoerder van de politie weten aan De Stentor.

De vrouw werd gevonden door twee vrijwilligers van een stichting die spullen op kwamen halen bij de vrouw. Toen de vrouw niet reageerde zagen ze haar op de grond liggen. "We hebben eerst de kachel aangezet en mijn collega heeft een dekbed gehaald en koffie gezet", vertelt Van Klooster. "Er zijn waarschijnlijk twee personen binnen geweest. Ze hebben haar op bed gesmeten en riepen om geld. Later moet ze op de grond zijn gevallen. Of er ook daadwerkelijk iets is gestolen weet ze niet, aangezien ze zich niet kan verplaatsen. Ze had haar telefoon ook niet bij de hand", laten ze weten aan de krant.

Politie neemt de zaak hoog op

De overvallers gingen ruw met de vrouw om en een van hen is zelfs op haar gaan staan, waardoor ze klaagde over pijn in haar enkel. Er is geen ambulance aan te pas gekomen, maar de politie is ingeschakeld en er is een buurtonderzoek ingesteld. De politie neemt de zaak hoog op en heeft meerdere mensen op de zaak gezet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.