Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (50) in het gezicht gestoken in Amsterdam-Zuidoost

Vrouw (50) in het gezicht gestoken in Amsterdam-Zuidoost

112

1 apr 2023, 17:33

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april heeft er een heftig steekincident plaatsgevonden in de Spakenburgstraat in Amsterdam Zuidoost. Een 50-jarige vrouw is hierbij gewond geraakt nadat ze door een onbekend persoon in haar gezicht is gestoken.

Rond 04.50 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij. Na onderzoek ter plaatse bleek dat de vrouw op weg was naar haar werk en in haar auto stapte toen een man met een mes de deur aan de bijrijderszijde opende. De man maakte stekende bewegingen richting de vrouw, die hierdoor een verwonding in haar gezicht opliep. De dader vluchtte vervolgens in de richting van de Spankerenkade.

Het slachtoffer werd meteen geholpen door medisch personeel en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De zaak wordt momenteel onderzocht door de recherche.

Tips

Op dit moment is nog niet bekend wie de dader is en wat zijn motief was. De politie vraagt getuigen die iets hebben gezien of gehoord zich te melden bij de autoriteiten. Dat kan via 0900-8844, het kan ook anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.