Terug

Volg Hart van Nederland

Vriendin van Carlo Heuvelman eist tonnen schadevergoeding van verdachten

Vriendin van Carlo Heuvelman eist tonnen schadevergoeding van verdachten

112

2 okt 2022, 22:13

De vriendin van Carlo Heuvelman die vorig jaar door uitgaansgeweld op Mallorca om het leven is gekomen eist tonnen schadevergoeding van de jongeren die van betrokkenheid bij zijn dood worden verdacht. Dat meldt De Gooi- en Eemlander, die stelt dat er 300.000 euro is geëist.

Volgens advocaat Edwin Bosch, die de familie Heuvelman bijstaat, is dit op basis van een ’standaard overlijdensschadeberekening’ zoals ook bij dodelijke slachtoffers bij verkeersongelukken. Dit geld zou dan bijvoorbeeld de gederfde inkomsten als kostwinner en huishoudelijke hulp moeten compenseren.

Rechtszaak aanstaande

Dinsdag begint de strafzaak tegen de verdachten. De 27-jarige man overleed vier dagen na een vechtpartij in de nacht van 13 op 14 juli aan de gevolgen van hersenletsel. Verdachten Sanil B. (19), Mees T. (18) en Hein B. (18) ontkennen alle drie dat ze betrokken waren bij de fatale mishandeling.

De verdenkingen tegen het drietal zijn vooral gebaseerd op getuigenverklaringen. In het geval van Sanil B. is er ook nog DNA-bewijs: er zijn DNA-sporen van Heuvelman gevonden op een schoen van B.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video is eerder uitgezonden bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.