Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen stort viaduct af en valt op personenbusje op A15

112

30 jan 2023, 09:50

Een vrachtwagen is van een viaduct afgereden op de A15 bij Gorinchem. Hierbij is een personenbusje geraakt.

De bestuurders van beide voertuigen raakten lichtgewond. Ze konden zelfstandig uitstappen, meldt Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

De vrachtwagen zou op de vluchtstrook tegen een personenauto aangereden zijn, en vervolgens op de provinciale weg onder het viaduct terecht zijn gekomen, meldt RTV Rijnmond. Op dat moment reed er net een bestelbusje langs. De politie kan dit niet bevestigen en doet nog onderzoek.

Op beelden is te zien dat de vrachtwagen overdwars op de weg onder het viaduct ligt:

Vrachtwagen stort viaduct af en plet personenbusje op A15
0:23
Vrachtwagen stort viaduct af en plet personenbusje op A15

De rechterrijstrook op de A15 is dicht. Rijkswaterstaat verwacht dat dit zo blijft tot in de loop van de ochtend. De vangrail is beschadigd geraakt. Verkeer richting Gorinchem wordt vanaf knooppunt Ridderkerk-Zuid omgeleid via de A16, A59 en A27. Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.