Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen rijdt woning binnen in Maarheeze, gewonde chauffeur bevrijd uit cabine

112

22 feb 2023, 15:50

Een vrachtwagencombinatie heeft woensdagmiddag een woning aan de Stationsstraat in Maarheeze geramd. De woning raakte daardoor zwaar beschadigd en de ravage is enorm. De vrachtwagenchauffeur bekneld, zei een woordvoerder van de brandweer. Een deel van een muur van de woning ligt eruit. Brandweer en ambulancedienst wisten de gewonde chauffeur uit de cabine te redden.

De bewoners kwamen met de schrik vrij. Zij zaten op het moment van het ongeval elders in de woning, aldus de woordvoerder. Volgens een verslaggever ter plaatse gaat het om een gezin met twee kleine kinderen. Op de beelden is te zien dat de vrachtwagen nu in de woonkamer van het huis staat. Door de klap is de houtkachel tegen de kinderbox geslingerd.

Vrachtwagen Maarheze

Vrachtwagen Maarheze

Speciaal gereedschap

Het Team Specialistische Hulpverlening gaat met speciaal gereedschap een noodvoorziening aan de woning aanbrengen om instorting te voorkomen. Dit team helpt ook bij het wegslepen van de truck, die zich in de muur heeft geboord. "We moeten voorkomen dat bij het weghalen van de vrachtwagen de muur uit elkaar wordt getrokken", aldus de woordvoerder.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.