Terug

Volg Hart van Nederland

Voormalig NEC-speler Mark van den Boogaart weer terecht na wekenlange vermissing

Voormalig NEC-speler Mark van den Boogaart weer terecht na wekenlange vermissing

112

11 feb 2023, 19:30

Voormalig NEC-speler Mark van den Boogaart (37) is weer terecht. De voetballer was sinds 6 januari vermist. Een bekende van Mark laat aan Hart van Nederland weten dat hij is herenigd met zijn kinderen.

Ook de politie bevestigt dat Mark weer terecht is. Veel is nog onduidelijk. Ook of Mark er zelf voor gekozen heeft om niks meer van zich te laten horen.

Begin januari vroeg de ex-partner van Mark, Myrthe Eggink, aandacht voor de vermissing.

Ze vond het vooral verschrikkelijk dat de kinderen hun vader moesten missen:

Het was volgens Myrthe extra lastig om erachter te komen waar Mark was, omdat hij mogelijk in het buitenland zat. Hij heeft uit zijn tijd als profvoetballer nog veel contacten in Spanje.

Mentale problemen

Volgens Myrthe kampte Mark al langere tijd met mentale problemen. "Daaraan kleven natuurlijk bepaalde risico's en angsten als familie zijnde. Dit was wel een angst die we al langer hadden, dat hij uit beeld zou verdwijnen."

De politie was op de hoogte van de vermissing, maar besloot begin januari geen actie te ondernemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.