Terug

Volg Hart van Nederland

Voormalig NEC-speler Mark van den Boogaart (37) vermist, grote zorgen bij familie

112

17 jan 2023, 23:16

Er zijn grote zorgen bij de familie van voormalig NEC-speler Mark van den Boogaart (37). De voetballer wordt namelijk sinds 6 januari vermist. Hij keerde toen niet terug van een afspraak. De politie heeft de vermissing in de gaten maar onderneemt nog geen actie.

Het is namelijk nog onduidelijk of Mark er zelf voor heeft gekozen om niks meer van zich te laten horen. Maar de ex-partner van Mark, Myrthe Eggink, wil duidelijkheid. Vooral ook voor de kinderen die nu hun vader moeten missen. Ze heeft een oproep online geplaatst in de hoop tips binnen te krijgen of iets van Mark te horen.

Mentale problemen

Extra lastig is dat hij mogelijk in het buitenland zit. Hij heeft uit zijn tijd als profvoetballer nog veel contacten in Spanje. Camerabeelden nagaan of pintransacties: de politie in Nederland kan niks doen. "Voor mijn gevoel ligt die zekerheid in een soort van gouden kooitje voor ons", zegt Myrthe. "Je komt er alleen niet bij omdat je continu tegen de deur van de wet van de privacy aanloopt."

Volgens Myrthe kampt Mark al langere tijd met mentale problemen. "Daaraan kleven natuurlijk bepaalde risico's en angsten als familie zijnde. Dit was wel een angst die we al langer hadden, dat hij uit beeld zou verdwijnen."

Een andere voetbalclub waar Mark ook jarenlang speelde, de Rijnsburgse Boys, heeft de oproep die Myrthe online plaatste gedeeld. Het bericht is al tientallen keren gedeeld:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.