Terug

Volg Hart van Nederland

Twee jongeren omgekomen bij ongeluk met auto in Havelte

Twee jongeren omgekomen bij ongeluk met auto in Havelte

112

17 apr 2022, 09:25

Twee jonge mensen zijn zondagochtend vroeg na een auto-ongeluk op de Osseweidenweg bij het Drentse Havelte om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond, een vijfde lichtgewond. Alle slachtoffers zaten in hetzelfde voertuig.

De auto raakte rond vijf uur door nog onbekende oorzaak van de weg, knalde tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand. Hulpdiensten rukten massaal uit naar de plaats van het ongeluk en zetten onder meer een traumahelikopter in. De brandweer moest eraan te pas komen om de inzittenden uit het voertuig te bevrijden.

Jonge slachtoffers

Voor twee van de vijf slachtoffers kwam de hulp helaas te laat: een 21-jarige man uit de gemeente Westervelde en een 16-jarige jongedame uit de gemeente De Wolden overleden ter plekke.

De bestuurder van de auto is een 19-jarige man uit de gemeente Westerveld, aldus de politie. Hij is een van de zwaargewonden. Een 18-jarige man uit diezelfde gemeente raakte zwaargewond, een vrouw van 16 uit de gemeente De Wolden lichtgewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.