Terug

Volg Hart van Nederland

Verwarde vrouw in Den Haag dreigt van vijftien hoog te springen

112

24 aug 2021, 09:52

Een verwarde vrouw heeft maandagavond laat voor gevaarlijke situaties gezorgd op een galerijflat in Den Haag. Ze dreigde van vijftien hoog te springen. Er moest uiteindelijk een arrestatieteam aan te pas komen om de flatbewoonster in veiligheid te brengen.

Buurtbewoners van de flat aan de Prins Willem-Alexanderweg kregen rond 23.00 uur de schrik van hun leven: een vrouw was op de richel van haar balkon gaan staan. Ze dreigde te springen vanaf de vijftiende verdieping van het gebouw. De ooggetuigen sloegen meteen alarm, waarop verschillende hulpdiensten snel uitrukten.

Naar beneden geklommen

De politie stuurde drie bemiddelaars naar de zestiende etage die in gesprek probeerden te komen met de verwarde vrouw. Een verdieping hoger stond een arrestatieteam klaar om eventueel in actie te komen. Op een geven moment klommen twee agenten aan een touw naar beneden naar het balkon toe.

Uiteindelijk lukte het de onderhandelaars om op de verwarde bewoonster in te praten en is ze met behulp van de arrestatieteamleden van de richel afgehaald. Beneden stond het ambulancepersoneel al klaar om haar op te vangen. Het is niet duidelijk hoe het nu met de vrouw is. Ook is onbekend of zij psychische hulp krijgt.

Zie jij het leven niet meer zitten en heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Beeld: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.