Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste vrouw (27) na half jaar gevonden in woning, man (65) aangehouden

Vermiste vrouw (27) na half jaar gevonden in woning, man (65) aangehouden

112

11 juni 2022, 16:02

Een 27-jarige vrouw die al een half jaar werd vermist is na een anonieme tip gevonden in een woning in Amsterdam. De 65-jarige bewoner van de woning is aangehouden op verdenking van mensenhandel. Dat meldt de politie zaterdag.

De vrouw raakte op 5 december vorig jaar vermist uit een gesloten zorginstelling in Zwammerdam. Drie dagen na haar vermissing werd ze nog gezien in Amsterdam. In uitzendingen van Opsporing Verzocht en Team West, het opsporingsprogramma van Omroep West, werd aandacht gevraagd voor de vermissing van de vrouw. Ook werden er foto's van haar getoond.

Iemand die de uitzending van Opsporing Verzocht zag, deed een anonieme melding bij de politie, waardoor de vrouw uiteindelijk is gevonden. Hoe het nu met haar is, is niet bekend. De politie doet nog verder onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.