Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste Nieuw-Zeelandse Joanna Ji levend gevonden, familie opgelucht

Vermiste Nieuw-Zeelandse Joanna Ji levend gevonden, familie opgelucht

112

29 apr 2022, 09:05

De Nieuw-Zeelandse Joanna Ji (25), die vorige week vermist raakte in Amsterdam, is levend teruggevonden. Dat schrijft haar familie op Facebook.

Alleen haar handtas, telefoon en portemonnee werden gevonden en bij de politie ingeleverd, maar waar Joanna Ji was gebleven, bleef lange tijd een raadsel. Dat weet de familie nu nog niet, schrijven ze op Facebook. "We hebben haar nog niet gesproken. Ze is nu nog bij de politie en we hebben geen verdere details over hoe het met haar gaat." Maar dat ze weer terecht is, is natuurlijk "fantastisch nieuws", jubelt haar familie.

Crowdfundactie

De familie van Joanna Ji zal zo snel mogelijk naar Nederland vliegen om haar te ondersteunen. Tijdens haar vermissing heeft haar familie een crowdfundactie gestart om de reis naar Nederland en andere kosten te betalen. Die actie is inmiddels gestopt.

Het geld wat na de reis naar Nederland nog overblijft, zal de familie doneren aan een goed doel ter ondersteuning van de families van vermiste personen en aan de politie in Nieuw-Zeeland "die ons zo geweldig hebben ondersteund tijdens dit hele proces", sluit de familie af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.