Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte zware mishandeling Koningsnacht in Goes meldt zich bij politie

Verdachte zware mishandeling Koningsnacht in Goes meldt zich bij politie

112

29 apr 2022, 13:55

Een 23-jarige man uit Bruinisse heeft zich donderdag bij het politiebureau gemeld als verdachte van de mishandeling van een 17-jarige jongen in Goes, meldt de politie. Na het afleggen van een verklaring mocht de man weer vertrekken.

Tijdens Koningsnacht ging het mis. Op de Grote Markt zouden de twee mogelijk ruzie hebben gehad. Het slachtoffer werd zo hard geslagen dat hij buiten westen raakte. Hij werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Camerabeelden

Er zijn camerabeelden van het incident, en daarop is onder meer te zien is hoe een jongeman zich over het slachtoffer ontfermt. Deze jongen zou door de dader geduwd zijn.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.