Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte van schietpartij na helikopterachtervolging gearresteerd in Eindhoven

112

11 feb 2023, 16:39

Met een politiehelikopter is de verdachte van een schietpartij in Arnhem achtervolgd en uiteindelijk opgepakt in Eindhoven.

De schietpartij vond aan het einde van de ochtend plaats in een woonwijk in Arnhem. Het slachtoffer raakte gewond aan het hoofd, schrijft Omroep Gelderland, maar hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend.

Achtervolging

De dader vluchtte weg in een auto. Agenten zetten direct de achtervolging in met meerdere voertuigen en een helikopter. Ze eindigden uiteindelijk bij Eindhoven, waar de verdachte werd aangehouden.

Bekijk beelden van de arrestatie in deze video:

Aanhouding in Eindhoven na schietincident in Arnhem
0:40
Aanhouding in Eindhoven na schietincident in Arnhem

De politie doet onderzoek en wil daarom nog niet met zekerheid zeggen dat er ook echt een schietpartij heeft plaatsgevonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.