Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte veroorzaken fataal ongeluk Rotterdam reed te hard, door rood en had gedronken

112

29 dec 2022, 14:39

De 28-jarige Hagenaar die verdacht wordt van het veroorzaken van een fataal ongeluk in Rotterdam maandag, had te veel gedronken. Ook reed hij met hoge snelheid en door rood licht, meldt het Openbaar Ministerie donderdag. Bij het ongeluk op een knooppunt op de Groene Kruisweg kwamen drie mensen om het leven. De slachtoffers zijn een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse, een 36-jarige man uit Helmond en een 7-jarig meisje uit Spijkenisse.

Twee weken langer vast

De man wordt verdacht van het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeval en het rijden onder invloed. Hij raakte bij de botsing zelf ook gewond en ligt in het ziekenhuis waar hij is aangehouden. De rechter-commissaris heeft zijn voorlopige hechtenis donderdag met twee weken verlengd.

Het onderzoek loopt nog vol op, aldus het OM. Onder andere wordt er door forensisch verkeersspecialisten uitgebreid technisch onderzoek verricht.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.