Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte (31) fatale steekpartij Delft overgeleverd aan Nederland

112

6 feb 2023, 14:07

De 31-jarige verdachte van de fatale steekpartij in Delft zondag wordt maandag door België overgeleverd aan Nederland, bevestigt de politie.

Bij de steekpartij, die plaatsvond aan de Frederik van Eedenlaan, kwam een 33-jarige vrouw om het leven. Een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw zijn daarbij zwaargewond geraakt.

De verdachte komt uit het Belgische Heist-op-den-Berg en werd na een achtervolging in dat land aangehouden. Volgens de politie kenden de slachtoffers en de verdachte elkaar. De aanleiding voor de steekpartij wordt nog onderzocht.

Na de steekpartij plaatse de vermoedelijke dader een bericht op zijn Facebook-pagina waarin uitleg geeft over het motief van zijn daad:

Vermoedelijke dader dodelijke steekpartij Delft plaatste na zijn daad bericht op Facebook
0:29
Vermoedelijke dader dodelijke steekpartij Delft plaatste na zijn daad bericht op Facebook

ANP

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.