Terug

Volg Hart van Nederland

Vader en zoontje slaan met auto over de kop na aanrijding, politie zoekt doorrijders

112

17 apr 2022, 14:17

Een auto met daarin een vader en zijn zoontje is zondagochtend in Tilburg over de kop geslagen bij een aanrijding. Vervolgens reed een tweede voertuig de auto met vader en zoon nogmaals aan. Niemand stopte.

Volgens Brabants Dagblad reed de vader rond 11.30 op de kruising aan de Dokter Bloemenlaan, waar hij met zijn auto in botsing kwam met een ander voertuig. Hierna sloeg hij met auto en al over de kop en belandde tegen een boom. De automobilist met wie hij botste, reed door.

Daarop werd de gecrashte auto volgens de regionale krant nogmaals aangereden door een auto. Ook deze bestuurder besloot vader en zoon aan hun lot over te laten, en reed door.

Troostbeertje voor het jongetje

Vader en zoon zijn onderzocht door toegesneld ambulancepersoneel, maar bleken allebei niet gewond te zijn. Het jongetje was erg geschrokken en werd getroost door agenten. Ook kreeg hij een troostbeertje om de schrik te verlichten.

De politie is nog op zoek naar de doorgereden automobilisten.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.