Terug

Volg Hart van Nederland

Twee verdachten aangehouden voor doodschieten man in Oss

112

20 apr 2022, 19:30

De politie heeft dinsdagmiddag twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het doodschieten van een 23-jarige man in Oss vorige week donderdag. Het gaat om twee mannen van 23 en 26 jaar uit Oss, zo meldt de politie woensdag.

Omdat de verdachten in beperking zitten, wat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat, worden geen verdere details gedeeld.

Bekende van de politie

Het slachtoffer reed donderdagmiddag in de Leeuwerikhof in Oss op een scooter toen hij meerdere keren onder vuur werd genomen. Hulp mocht niet meer baten. De man was een bekende van de politie.

ANP Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.