Terug

Volg Hart van Nederland

Twee Roemenen vast vanwege steekpartij, man en vrouw gewond

112

12 feb 2023, 11:50

De politie heeft zaterdagavond in het Brabantse Etten-Leur twee Roemeense mannen van 29 en 42 jaar oud aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een steekpartij in een woning aan de Julianalaan.

Daarbij is volgens de politie een nog onbekende Roemeense man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis, hij is inmiddels stabiel. Een vrouw, die ook in de woning aanwezig was, en een van de verdachten raakten lichtgewond. Ze konden ter plaatse worden behandeld.

In de woning waren volgens een woordvoerder in totaal zes mensen aanwezig. De politie vermoedt dat in de woning een feestje was, waarbij een ruzie is ontstaan. De betrokkenen worden gehoord en de politie doet nog verder verder onderzoek om de toedracht te achterhalen.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.