Terug

Volg Hart van Nederland

Tweede tiener overleden na auto-ongeluk in de Achterhoek

112

15 feb 2023, 10:18

Een dodelijk verkeersongeval bij het Gelderse Westendorp heeft een tweede slachtoffer geëist. Een 16-jarige jongen uit Aalten is dinsdag aan zijn verwondingen overleden.

Zaterdagavond kwam al een 17-jarig meisje uit Doetinchem om het leven bij het ongeluk. De auto waarin zij zat, knalde tegen een boom op de Smoddedijk. Naast de twee overleden inzittenden zaten nog twee andere jongeren in de auto, zij raakten zwaargewond.

Inzameling

De familie van de 17-jarige Doetinchemse blijkt niet goed verzekerd. Daarom is er een crowdfunding opgestart. Inmiddels is het streefbedrag van 15.000 euro ruimschoots gehaald.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.