Terug

Volg Hart van Nederland

Tieners die vastzitten voor dood Haagse snackbarhouder verdacht van doodslag in vereniging

Tieners die vastzitten voor dood Haagse snackbarhouder verdacht van doodslag in vereniging

112

7 feb 2023, 14:05

Het Openbaar Ministerie verdenkt de tieners die eerder zijn opgepakt voor het doodsteken van de Haagse snackbareigenaar Chen (39) van doodslag in vereniging en openlijke geweldpleging. Het drietal is dinsdag voor de raadkamer verschenen en blijft zeker dertig dagen langer vast.

Doodslag in vereniging houdt in dat het OM denkt dat de tieners als groep hebben gehandeld.

Minderjarige verdachten

De steekpartij vond eind vorige maand rond 21.00 uur plaats op de Doctor H.E. van Geldererf in het stadsdeel Loosduinen. In de nacht die volgde, hield de politie drie minderjarige verdachten aan. Het gaat om twee meisjes van 15 jaar en een 17-jarige jongen. Ze worden ook verdacht van het slaan en het schoppen van het slachtoffer (39) en zijn vrouw, wat neerkomt op tweemaal openlijke geweldpleging.

Afgelopen vrijdag liepen honderden mensen een stille tocht voor het slachtoffer. De tocht begon rond 18.30 uur bij wijkcentrum Bokkefort, waar een condoleanceregister ligt voor de man, en ging verder naar de snackbar van het slachtoffer. Bij zijn snackbar werden bloemen neergelegd. Onderweg stonden ook mensen langs de weg hun medeleven te betuigen.

Bovenstaande video is eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.