Terug

Volg Hart van Nederland

Tien agenten in actie voor arrestatie van één dronken man

112

5 jan 2023, 11:25

Een beschonken man heeft woensdagavond de Sportlaan in Den Haag op stelten gezet. Uiteindelijk moesten er naar schatting tien agenten aan te pas komen om de man richting het bureau te bewegen.

De man veroorzaakte eerder op de avond zoveel onrust in de buurt dat omwonenden de politie moesten bellen. Al snel kwamen agenten ter plaatse en spraken de man aan op zijn gedrag, maar daar werd hij alleen maar vervelender van. Hij werd daarop aangehouden voor openbare dronkenschap.

Spugen, beledigen en bedreigen

De agenten probeerden de man vervolgens hun politiewagen in te werken, maar hij verzette zich hevig. Hij spuugde niet alleen op de ramen van de wagen, maar beledigde en bedreigde de agenten ook nog. Er werd een arrestantenbusje gecharterd, maar om de dronkaard daarin te krijgen bleek ook nogal een klus.

Uiteindelijk waren er zo'n tien agenten nodig om de man mee te nemen.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.