Terug

Volg Hart van Nederland

Team van duikers vindt in het water gegooide telefoon van vermoorde Esmee (14)

112

31 jan 2023, 19:46

Het team van Recovery Divers heeft dinsdag de telefoon van 14-jarige vermoorde Esmee gevonden in Leiden, dat schrijven ze op hun website. De vrijwilligers van Recovery Divers werden via Facebook benaderd door Natascha, de moeder van Esmee.

Met een team van vijf man sterk startte de duikers met zoeken in het koude water. Vorige week probeerde de duikers ook al iets te vinden, helaas zonder resultaat. Dinsdag was het na tien minuten wél raak. Een van de duikers heeft het mobieltje van Esmee gevonden.

Terugblik

Esmee werd twee jaar geleden op oudejaarsdag dood aangetroffen tegen een boom, in een parkje in Leiden. Al snel wordt turnleraar Olivier van de G. opgepakt. De twee blijken al bijna een jaar lang stiekem een relatie te hebben, waar haar ouders niets van afweten.

De 33-jarige turnleraar werd in november 2022 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar met tbs. "Geen enkele straf is hoog genoeg. Ik krijg haar er niet mee terug", zei moeder Natascha in een voorgaande reportage met Hart van Nederland.

Bovenstaande reportage is eerder uitgezonden door Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.