Terug

Volg Hart van Nederland

Stomdronken automobilist botst tegen politieauto in Gilze

Stomdronken automobilist botst tegen politieauto in Gilze

112

15 feb 2023, 15:01

Een dronken bestuurder is maandagnacht op een politieauto gebotst. Het gebeurde op een carpoolplaats in Gilze bij de A58. Agenten probeerden de man te controleren, maar die reed al slingerend verder op de carpoolplaats. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.

Een controle loopt volgens de politie Gilze en Rijen maandagnacht compleet uit de hand, schrijft de politie op Facebook. Op het moment dat de bestuurder de politie ziet, rijdt hij al slingerend verder de carpoolplaats op om aan de politie te ontkomen. Agenten geven vervolgens het stopteken, waarop de bestuurder zijn auto stopt en met hoge snelheid achteruit tegen de politieauto botst.

Stomdronken

Agenten hebben de man uit zijn auto gehaald, omdat hij niet meer op zijn benen kon staan. De politie heeft de man, die zwaar onder invloed was, meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij 1065 UGL, ongeveer bijna 5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

De man zal zich moeten verantwoorden bij de rechter en kan volgens de politie rekenen op een pittige straf. Hij is namelijk al eerder veroordeeld voor rijden onder invloed.

Vorige maand maakte Hart van Nederland een reportage over een dronken automobilist die een ravage aanrichtte in de keuken van Arjan en Carola:

Dronken automobilist richt ravage aan in keuken van Arjan en Carola
1:58
Dronken automobilist richt ravage aan in keuken van Arjan en Carola

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.