Terug

Volg Hart van Nederland

Man (21) overleden na steekpartij in centrum Nijmegen, 17-jarige man aangehouden

Man (21) overleden na steekpartij in centrum Nijmegen, 17-jarige man aangehouden

112

17 sep 2022, 18:20

Een 21-jarige man is zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een steekincident op het terras in het centrum van Nijmegen. Dat meldt de politie.

Het steekincident gebeurde rond 16.00 uur op Plein 1944, het was toen druk in de stad met shoppende mensen. Het zwaargewonde slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

Een 17-jarige jongen uit Nijmegen heeft zich op het politiebureau gemeld. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De Stentor weet te melden dat de twee elkaar kennen en al langer ruzie met elkaar hebben.

Onderzoek

Wat er precies aan het steekincident vooraf is gegaan, wordt momenteel onderzocht. De recherche is een Team Grootschalige Opsporing opgestart om onderzoek te doen naar dit geweldsincident, waarbij mogelijk meerdere mensen betrokken zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.