Terug

Volg Hart van Nederland

Steekpartij in Groningen, politie zoekt twee gevluchte verdachten

Steekpartij in Groningen, politie zoekt twee gevluchte verdachten

112

20 okt 2022, 22:29

Er heeft donderdagavond een ernstige steekpartij plaatsgevonden in een woning aan de Sweelinckstraat in Groningen. Daarbij is een persoon gewond geraakt, die met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Dat meldt de politie.

De politie vermoedt dat er twee verdachten bij betrokken waren die beiden zijn gevlucht. Daarom hebben ze een signalement op Twitter gezet. "Het zou gaan om twee personen: één met witte huidskleur en een gewatteerde jas met capuchon en één met donkere huidskleur en witte jas met strepen en capuchon.

De politie dringt erop aan om zelf geen actie te ondernemen als je de mogelijke verdachten ziet, maar meteen 112 te bellen. Wat de aanleiding is van de steekpartij is niet bekend.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.