Terug

Volg Hart van Nederland

Medewerker huisartsenpraktijk Den Haag neergestoken, slachtoffer naar ziekenhuis

112

21 feb 2023, 11:04

In een huisartsenpraktijk in Den Haag is dinsdag een persoon neergestoken. Volgens de praktijk gaat het om iemand die daar werkt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De mogelijke dader is opgepakt.

Over de identiteit van slachtoffer en verdachte is nog niets bekendgemaakt. Ook de aanleiding is niet bekend.

De huisartsenpraktijk zit aan de Apeldoornselaan in Den Haag, niet ver van het Zuiderpark. Op zijn site meldt de praktijk gesloten te zijn en dat de politie onderzoek doet. "Er heerst verslagenheid. We proberen zo goed als mogelijk elkaar te ondersteunen in het team. Onze gedachten gaan nu vooral uit naar onze collega."

ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.