Terug

Volg Hart van Nederland

Stalen stang doorboort auto en mist bestuurder op haar na

112

12 feb 2023, 19:33

Een automobilist heeft in Soestduinen een bizar ongeluk overleefd. De auto raakte op de N413 van de weg en reed door een stalen hek. Een stalen stang doorboorde daarbij de voor- en achterruit van de auto, maar wonder boven wonder werd de automobilist daar niet door geraakt.

Wat er precies gebeurde wordt nog onderzocht, maar volgens RTV Utrecht zou de auto voor de crash hoge toeren hebben gemaakt. Volgens een verslaggever ter plaatse zou de bestuurder van de BMW een file voor gesloten spoorbomen te laat hebben gezien, zijn stuur hebben omgegooid en van de weg zijn afgereden. Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom hard tot stilstand.

De bestuurder moest door de brandweer uit het wrak worden geholpen. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Van de BMW is weinig meer over. De voorkant is volledig om de boom gevouwen, en brokstukken liggen over grote afstand verspreid.

Beeld: Caspar Huurdeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.