Terug

Volg Hart van Nederland

Snelheidsduivel onder invloed van drugs crasht op de A58 tegen vangrail en richt ravage aan

Snelheidsduivel onder invloed van drugs crasht op de A58 tegen vangrail en richt ravage aan

112

28 feb 2023, 11:34

Wildwesttaferelen op de A58 maandagavond ter hoogte van Tilburg. Een automobilist racete in zijn Mercedes over de vluchtstrook en haalde vlak voor zijn crash, met hoge snelheid verschillende auto's in om vervolgens op de linker vangrail te knallen.

Rond kwart voor tien 's avonds ontvangt de meldkamer van de politie het bericht over de aanrijding. Meerdere getuigen verklaren dat de Mercedes met zeer hoge snelheid over de vluchtstrook andere weggebruikers inhaalde en dat de bestuurder toen de macht over zijn stuur verliest met de crash tegen de vangrail als gevolg.

Drugs en ravage

De oorzaak van de crash is nog niet volledig vastgesteld. Bij 51-jarige Belgische bestuurder is na het ongeluk direct een speekseltest afgenomen. Hieruit is gebleken dat hij mogelijk onder invloed was van drugs.

De automobilist is aangehouden en de auto in beslag genomen. De weg is urenlang gedeeltelijk afgesloten geweest voor onderzoek en reparatie van de weg. Meerdere auto's raakten beschadigd door rondvliegende brokstukken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.